Sunday, January 4, 2009

happy new year!!

welcome 2009! lamanya xupdate...1 month, anyways..sbb xde yang menarik pon..same ol' work je..tapi new year hari tu something special...


cover album..

inilah hasilnya..menguruskan dari album...smpi la siap duk mengangkut dari kilang cetak cd...penat sehh..ok ok...so ini la album nya..dan soft launchingnya dibuat di restoran rebung pada malam new year's eve..31st Dec hari tu...Got there at 8..dgn jalan yg sesak dgn kete2 yang nak pegi party kat mana ntah..so, had dinner 1st, ditaja oleh restoran tu(milik chef ismail and astronaut negara sheikh muzaffar)...

mkn nasik goreng...sedap seh..patut la ramai artis lepak sini..dah la meja reserved for company..rasa mcm org besar laks...:P

so....dapat la gak aku bergambar dgn penyanyi nye...


abg razzi and me...

abg razzi ni penyanyi time early 90's, lagu dia syakila dulu dgr time darjah 3...masuk juara lagu...dulu macho abis dia ni..long hair...but skang kurennngg macho..hehe..mati kalo abg razzi baca:P, 2 lagu didengangkan...memandang kan dlm cd ni pon 2 lagu..rock ala ala semangat la..xde la jiwang leleh punya!

me and the band..yg baju biru tu future artis gak tu:P

abis pukul 11 lebih...peluh...dgn sesaknya..dgn panas nya...nasib la air sirap free...8 gelas minum...sure xcaye kan...tp mmg rasa dehydrate gile kat situ..so, 11 chow..otw ingat nk tgk singgah tgk fireworks mana2...tp oleh sbb letih...dan lenguh..balik je terus...dgr meletup je masa dah smpi umah...

so ok,that 's it for now...ade bonus dan juga promo di sini...

http://www.razzimuzik.com/index.htm

korg boleh check out...dapatkan lagu free mp3, and paling best..boleh tuju kat org..lagi byk tuju boleh menang hadiah...keje duk tuju je...kat awek ke, kat opah ke, kat atuk ke, kat adik ke...janji rock! adios!

P/S:Sape nk beli official cd, aku ade...boleh contact(promo sehhh)...esok lusa nampak la aku niaga kat pasar malam, cetak rompak!!!:P


1 comment:

BlankQo said...

ni dh macam jadik blog irfan khairi jer... haha :P